Maasboot Filia Mosae, Trouwen is een feest.

Maasboot Filia Mosae Trouwen

Rederij Filia Mosae biedt een uitstekende gelegenheid als feestlocatie maar ook als trouwlocatie. De schepen van Filia Mosae zijn aangewezen als officiële trouwlocatie. Een ambtenaar van de gemeente Venray komt aan boord om al varend over de Maas de huwelijksplechtigheid te voltrekken.

Als de plechtigheden achter de rug zijn is er volop gelegenheid om met de aanwezige familie, vrienden en kennissen eventueel het glas te heffen, de bruidstaart aan te snijden of een diner.

Kortom, al varend langs het mooie Limburgse landschap, een prachtige ambiance voor de trouwplechtigheid en het feest.

asperges

Maasboot Filia Mosae Aspergecruise

Wij hebben voor u twee culinaire arrangementen samengesteld. In het Aspergeseizoen (eind april tot en met half juni) is de aspergecruise te boeken. Voor deze cruise werken wij samen met Hostellerie De Hamert. Tijdens een 3 uur durende vaartocht kunt u genieten van een aan tafel geserveerd 4 gangenmenu met de asperge in de absolute hoofdrol.

Door de unieke samenwerking tussen rederij Filia Mosae en het bekende asperge-restaurant Hostellerie De Hamert in Wellerlooi kunt u in het Aspergeseizoen  genieten van onze fantastische Asperge-Cruises. Al varend over ‘Mooder’ Maas en door Aspergeland Noord Limburg geniet u aan boord van een heerlijk gangen-menu met de koningin van de groente in de absolute hoofdrol.

In het aspergeseizoen bestaat voor groepen vanaf 25 personen de mogelijkheid om een aspergecruise te boeken. Het menu kan (beperkt) aan uw wensen aangepast worden, al dan niet tegen meerprijs. Informeer hiernaar via onze contactpagina.

Maasboot Filia Mosae een heerlijk diner tijdens uw feest of trouwerij.

Maasboot Filia Mosae Dinercruise

Gedurende het hele jaar kunnen wij een, voor u op maat gemaakte, dinercruise samenstellen. Voor deze dinercruise werken wij samen met diverse gerenommeerde restaurants langs de Maas in Noord Limburg. Een dinercruise kan volledig aan uw wensen worden aangepast en is altijd maatwerk.

Dinercruise vanaf 20 personen

In samenwerking met een aantal gerenommeerde restaurants langs de Maas kunnen wij verschillende dinercruises voor u verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals:

  • Een cruise waarbij de chef en zijn keukenbrigade ‘live’ aan boord voor u komen koken.

  • Een cruise waarbij we bij een restaurant aanleggen waarbij vervolgens één of meerdere gangen in het restaurant geserveerd worden.

Een dinercruise is altijd met gedekte tafels en bediening aan tafel. Naast onze huiswijn kunt u kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Een dinercruise is altijd maatwerk. Wensen m.b.t. de vaarroute, vorm, restaurantkeuze en menukeuze worden vooraf met u besproken. Prijzen zijn afhankelijk van de gemaakte keuzes en zullen u vooraf worden geoffreerd. Voor informatie en boekingen kunt u bij ons terecht.

Heerlijk, een aspergediner op de Maasboot Filia Mosae.

Standaard opstaplocatie

Onze steiger ligt aan de Grotestraat (bij nummer 11) in ( 5855 AK) in Well.

Telefoon: 06 51 52 63 25
E-mail: info@maasboot.nl
Web: www.maasboot.nl

boot1_groot

Culinaire sites